eur:
368.76
usd:
344.18
bux:
48644.34
2023. június 7. szerda Róbert

Damaszkusz és Moszkva megállapodott Szíria újjáépítéséről

Damaszkusz és Moszkva 850 millió euró értékű megállapodást kötött a szíriai infrastruktúra újjáépítése érdekében - jelentette be Vael Nadír al-Haláki szíriai miniszterelnök a Ria Novosztyi orosz hírügynökségnek adott interjújában.

"Moszkva reagált az infrastruktúra újjáépítésével kapcsolatos felvétésre, ezzel kapcsolatban számos megállapodást írtunk alá az orosz féllel, köztük egy 600, illetve egy 250 millió euró értékűt is" - mondta Haláki az interjúban, amelyből a hírügynökség részletet közölt.

A 2011 óta zajló háború komoly pusztítást okozott Szíriában, a damaszkuszi kormányzat ezért rá van utalva szövetségesei, köztük Oroszország pénzügyi segítségére is.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Nyílik az olló a megtakarításoknál, 10-ből 4 magyarnak van csak legalább félmilliója

Nyílik az olló a megtakarításoknál, 10-ből 4 magyarnak van csak legalább félmilliója

A magyar lakosság nagy része nem rendelkezik komolyabb megtakarítással, a többség pedig legjobb esetben is stagnálást vár a megtakarított, befektetett összegek terén a következő 1 évben – derült ki az Impetus Research friss, a hazai 18-69 éves lakosság körében készített online reprezentatív felméréséből. A válaszadók negyede számít arra, hogy növekedni fognak megtakarításai, befektetései egy éven belül. A pénzügyi megtakarítással rendelkezők jelentősen magasabb arányban számítanak javaik gyarapodására.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×