eur:
393.31
usd:
367.59
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Damaszkusz és Moszkva megállapodott Szíria újjáépítéséről

Damaszkusz és Moszkva 850 millió euró értékű megállapodást kötött a szíriai infrastruktúra újjáépítése érdekében - jelentette be Vael Nadír al-Haláki szíriai miniszterelnök a Ria Novosztyi orosz hírügynökségnek adott interjújában.

"Moszkva reagált az infrastruktúra újjáépítésével kapcsolatos felvétésre, ezzel kapcsolatban számos megállapodást írtunk alá az orosz féllel, köztük egy 600, illetve egy 250 millió euró értékűt is" - mondta Haláki az interjúban, amelyből a hírügynökség részletet közölt.

A 2011 óta zajló háború komoly pusztítást okozott Szíriában, a damaszkuszi kormányzat ezért rá van utalva szövetségesei, köztük Oroszország pénzügyi segítségére is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×