eur:
394.34
usd:
370.5
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Táncba vitték Obamát

Táncba vitte az argentínai látogatáson tartózkodó amerikai elnököt és feleségét a tiszteletükre adott vacsorán szerda este a vendégeket szórakoztatni hivatott tangózó pár.

Az elnöki pár, Barack és Michelle Obama tiszteletére adott Buenos Aires-i állami vacsora végén egy neves hivatásos táncos pár, Mora Godoy és José Lugones bemutatót tartott. A csillogó aranyszínű ruhát viselő Godoy váratlanul odalejtett az amerikai elnökhöz, és felkérte. Obama nem akarta elfogadni az invitálást, gesztusaival többször jelezte, hogy kihagyná ezt a lehetőséget, de a hölgy nagyon rámenős volt, és végül sikerrel járt. Az AP amerikai hírügynökség szerint az elnök mozgása nem volt tökéletes, de lassan belelendült a tangóba. Ezzel egy időben a mesterpáros férfi tagja felkérte a first ladyt.

Mora Godoy a La Nación című argentin lapnak nyilatkozva elmondta: az amerikai elnök azzal akarta elhárítani a felkérését, hogy nem tud tangózni, mire ő mondta neki, hogy csak követnie kell a mozgásban. Obama erre beadta a derekát, és a mestertáncos szerint kiderült, hogy nagyon jól táncol.

Barack Obama kedd éjjel kezdődött argentínai látogatása csütörtökön ér éget.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 19:20
×
×
×
×