INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Táncba vitték Obamát

InfoRádió / MTI
Táncba vitte az argentínai látogatáson tartózkodó amerikai elnököt és feleségét a tiszteletükre adott vacsorán szerda este a vendégeket szórakoztatni hivatott tangózó pár.

Az elnöki pár, Barack és Michelle Obama tiszteletére adott Buenos Aires-i állami vacsora végén egy neves hivatásos táncos pár, Mora Godoy és José Lugones bemutatót tartott. A csillogó aranyszínű ruhát viselő Godoy váratlanul odalejtett az amerikai elnökhöz, és felkérte. Obama nem akarta elfogadni az invitálást, gesztusaival többször jelezte, hogy kihagyná ezt a lehetőséget, de a hölgy nagyon rámenős volt, és végül sikerrel járt. Az AP amerikai hírügynökség szerint az elnök mozgása nem volt tökéletes, de lassan belelendült a tangóba. Ezzel egy időben a mesterpáros férfi tagja felkérte a first ladyt.

Mora Godoy a La Nación című argentin lapnak nyilatkozva elmondta: az amerikai elnök azzal akarta elhárítani a felkérését, hogy nem tud tangózni, mire ő mondta neki, hogy csak követnie kell a mozgásban. Obama erre beadta a derekát, és a mestertáncos szerint kiderült, hogy nagyon jól táncol.

Barack Obama kedd éjjel kezdődött argentínai látogatása csütörtökön ér éget.

A címlapról ajánljuk