eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Visszaeső kannibált vettek őrizetbe Pakisztánban

Visszaeső kannibált vettek őrizetbe hétfőn Pakisztánban, miután a férfi otthonában egy kisfiú fejére bukkantak.

A rendőrség tájékoztatása szerint az őrizetbe vett 35 éves Arif Mohamed és öccse, a 30 éves Farman két évet már ült börtönben. A Pakisztán középső részén, Daríja Khán városában élő testvérpárt a bíróság 2011-ben azért ítélte el, mert a fivérek kiástak több mint 100 holttestet a helyi temetőből, és ettek is belőlük. A fivérek tavaly májusban szabadultak.

Amír Abdullah kerületi rendőrkapitány a brit hírügynökségnek hétfőn elmondta: az újabb esetben a hatóságokat a két férfi otthonából áradó bűz miatt értesítették a szomszédságban élők. A rendőrség a gyanús házban egy kisgyerek fejére bukkant és Arif Mohamedet őrizetbe vette. Öccsét még keresi.

Mohamed azt vallotta, hogy testvére vitte haza az egyik közeli temetőből a kisgyerek holttestét, amelyet azután "elfogyasztottak". A rendőrség átvizsgálja a közeli temetőket, hogy kiderüljön, valóban háborgatták-e a sírhelyeket.

Pakisztánban nem tiltja törvény a kannibalizmus, így a két férfi - vagy csak egyikük - ellen hivatalosan csak halottak meggyalázása miatt indíthatnak bűnvádi eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×