INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Még a hercegi esküvőre is fogadnak a britek

Infostart / InfoRádió
A britek nem lennének igazi britek, ha nem kötnék össze a királyi esküvőt is a fogadások lehetőségével. Az InfoRádió összeállításából megtudhatják, mire figyelnek majd az esküvőn a játékoskedvű nézők.

Fogadni lehet például arra, hogy Kate Middleton időben, esetleg korán vagy későn érkezik-e az esküvőre, de arra is, hogy a szertartáson jó sorrendben tudja-e elmondani jövendőbeli férje, William Arthur Philip Louis nevét. Ha netán bakizna, az 12-szeres pénzt jelent az erre fogadóknak.

De, hogy ne csak a menyasszony legyen a játékosok céltáblája, arra is fogadni lehet, hogy leejti-e Vilmos a gyűrűt, sőt, arra is, hogy testvére, Harry herceg egyáltalán elviszi-e azt az esküvőre. Ha ez megtörténne, százszoros pénzt fizetne a bátor fogadóknak.

Az ifjú pár és a vőfély mellett a családokat sem kímélték a fogadási irodák. Lehet tenni arra, hogy Kate édesapja elsírja-e magát, de arra is, hogy II. Erzsébet királynő fekete kalapot vesz-e az esküvőn.

A fogadási irodák a vendégekre is gondoltak. A legvalószínűbbnek azt tartják, hogy a közvetítésben a hírességek közül először a Beckham házaspárt mutatják majd.

Akik nagyban játszanak, fogadhatnak hosszú távra is: már most megtippelhetik például, hogy mikor születik meg Vilmos és Kate első gyermeke. Ha például ikrek lennének, a tét hússzorosát kapnák vissza az erre fogadók.


A címlapról ajánljuk