eur:
398.03
usd:
360.09
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

Bugár Béla: A Híd képviselői kiállnak a kisebbségekért

Bugár Béla biztos abban, hogy az általa vezetett Híd párt parlamenti képviselői kiállnak a nemzeti kisebbségek mellett, és méltóan fogják képviselni a szlovákiai magyarság érdekeit is.

"Tudom, nagyon nagy a felelősségünk, de biztos vagyok benne, hogy a Híd parlamenti képviselői a jövőben is kiállnak a kisebbségek mellett" - jelentette ki Bugár Béla.

A szombati választások eredményeképpen a Hídnak 14 mandátuma lesz a 150 tagú pozsonyi parlamentben. A Magyar Koalíció Pártja nem került be a parlamentbe.

Címlapról ajánljuk

Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

A dél-libanoni offenzívával az lehet az izraeli hadsereg célja, hogy a 60 ezer evakuált embert vissza lehessen költöztetni Észak-Izraelbe, illetve a határ menti zónában lévő demarkációs vonalnál felszámolja a Hezbollah katonai infrastruktúráját – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Elindult az iráni támadás, esnek a tőzsdék, kilőtt az olajár

Elindult az iráni támadás, esnek a tőzsdék, kilőtt az olajár

Tegnap este Izrael elkezdte támadni Libanon határmenti területeit, a piacokon azonban az a hír hozta meg igazán a hangulatromlást, hogy Irán Izreal közvetlen megtámadására készülhet az USA szerint, ami az esti órákban be is következett. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a részvénypiac esni kezdett, a befektetők a menekülőeszköznek számító arany felé kezdtek el fordulni, és megugrott az olaj ára. Európában a kezdeti felpattanás után délután hamar megjött a lefordulás a közel-keleti hírre, míg az USA-ban begyorsult az esés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×