eur:
389.51
usd:
361.9
bux:
68608.64
2024. május 7. kedd Gizella

Életfogytiglanit kaphat a sztárszínész fia

Életfogytiglani börtöne ítélhetik Michael Douglas színész fiát kábítószer-terjesztés miatt - derült ki bírósági anyagokból. A 30 éves Cameron Douglast júliusban tartóztatták le, és azzal vádolják, hogy többtízezer dollár értékben árult illegális szereket.

Kegyetlen tréfát űzött Michael Douglasszel a sors, pontosabban a fia. A világsztár Steven Soderbergh Oscar-díjas, Traffic című filmjében az amerikai drogcárt alakította, akinek feladata fellépni a csempészekkel és terjesztőkkel szemben. A történet során azonban kiderül, hogy saját lánya is kokainfüggő.

Most az élet is hasonlót produkált: Douglas 30 éves, alkalmi színész fia, Cameron őrizetben várja az ellene induló tárgyalást tiltott drogterjesztés miatt. Cameront - aki apjával és nagyapjával, Kirk Douglasszel együtt játszott a Családi ügy című filmben -, azzal vádolják, hogy három év alatt többtízezer dollár értékű metamfetamint adott el.
Az ifjabb Douglast július 28-án tartóztatták le egy manhattani szállodában, de a részletek csak nemrég kerültek nyilvánosságra.

Sajtójelentések szerint minimum tíz évre számíthat, de a maximális büntetés az életfogytiglan a "crystal meth" és "ice" néven, pipában szívott szintetikus anyag terjesztéséért és birtoklásáért. A New York-i ügyészség nem volt hajlandó kommentálni a hírt, hogy Michael Douglas fia esetleg börtönben fejezi be az életét.

Cameron Kaliforniából továbbította futárpostán a kábítószert New Yorkba 2006 és 2009 között. Cinkosai azonban együttműködtek az amerikai drogügynökséggel. A lehallgatott telefonbeszélgetések szerint az ifjabb Douglas "sütinek" és "sónak" nevezte az anyagot.

Egyelőre nem világos, mikor áll bíróság elé. Súlyosbító körülmény lehet, hogy két éve egyszer már letartóztatták kokain birtoklásáért.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Tovább gyengül a forint

Tovább gyengül a forint

Hétfő este az euróval egészen február óta nem látott szintre erősödött a forint. Ezt követően kedd reggel nem látni nagyobb elmozdulásokat, az euróval szemben stagnál, a dollárral szemben pedig kisebb gyengülésben van a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×