eur:
394.4
usd:
355.77
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Gyereket gázolt halálra egy pakisztáni vonat

Halálra gázolt hat gyermeket egy vonat Pakisztánban - közölte a helyi rendőrség. A 8 és 9 év közötti gyerekek a síneken játszottak az Iszlámábádtól 350 kilométerre délnyugatra fekvő Bahávalpur város közelében, amikor a baleset történt.

Sejk Rasid Ahmed pakisztáni vasútügyi miniszter szerint azért magas az ilyen jellegű szerencsétlenségek kockázata, mert egyre többen laknak a nagy forgalmú sínek közelében.

A miniszter javasolni fogja, hogy a kormány rendelje el a lakott területeken és azok közvetlen szomszédságában fekvő vasúti sínek elkerítését.

Címlapról ajánljuk
Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Egy akár csak 20, de keleten több mint 30 százalékos támogatottságú pártot levegőnek nézni nem lehet, ez a demokrácia szempontjából súlyos károkat okot – mondta a német pártoknak az AfD-hez való viszonyulásáról Prőhle Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézet programigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. A korábbi berlini nagykövet beszélt a két egykori keletnémet tartomány választási eredményeinek hátteréről, s a migrációs kérdés kezelésének nehézségeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×