eur:
396.27
usd:
367.3
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Újabb gyanúsítottat tartóztattak le a prosituáltak meggyilkolása ügyében

A brit rendőrség újabb gyanúsítottat tartóztatott le az öt ipswich-i prostituált meggyilkolása ügyében. A gyilkosságsorozatnak így már két gyanúsítottja van.

Bár a brit rendőrség hétfőn elfogott egy, az öt ipswich-i utcalány megölésével vádolt férfit, tovább folytatják a nyomozást az elkövető ellen.

Egy, a nyomozáshoz közel álló rendőr szerint öt gyanúsítottat figyeltek, közülük végül a 37 éves Tom Stephenst tartóztatták le, de a nyomozó szerint csak 50 százalék annak az esélye, hogy a megfelelő embert fogták el.

A férfit már több alkalommal is kihallgatta a rendőrség: először akkor, amikor az első örömlány eltűnt, de eddig nem vádolták semmivel. Stephens mind az öt meggyilkolt prostituáltat ismerte: néha ő fuvarozta a lányokat drogdealerekkel való találkozóikra. A prostituáltak állítólag bíztak benne, és néha el is töltöttek egy-egy éjszakát a férfi házában.

Stephens, akinek nincs alibije az örömlányok eltűnésének idejére, a suffolki rendőrkapitányság mellett egy szupermarketben dolgozott, és taxizott is. Az autóját további vizsgálatokra lefoglalták.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×