eur:
395.74
usd:
372.16
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Milosevic: "Meg akarnak mérgezni"

Hatoldalas levelet írt a halála előtti napon Slobodan Milosevic volt jugoszláv elnök, amelyben azt írta: vérében "erős gyógyszer" nyomait találták, és attól fél, hogy megmérgezik. Ezt az egykori politikus ügyvédje közölte.

Zdenko Tomanovic megmutatta a levelet újságíróknak a hágai Nemzetközi Törvényszéken, és felpanaszolta, hogy a törvényszék elutasította a család kérését, miszerint Milosevic boncolását Moszkvában végezzék el.

A március 10-én keltezett levelet egy rövid, angol nyelvű kísérőlevéllel együtt elküldték az orosz nagykövetségnek, hogy az továbbítsa az orosz külügyminiszternek.

Slobodan Milosevic még tavaly decemberben kérelmezte a törvényszéktől, hogy egy moszkvai szívklinikán kezelhessék.

A levél szerint Milosevic vérében lepra vagy tuberkulózis gyógyítására használt, nagy erejű szert találtak egy januári vizsgálat során - mondta Tomanovic.

"Meg akarnak mérgezni" - idézte Slobodan Milosevic szavait az ügyvéd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×