eur:
395.86
usd:
367.17
bux:
73958.78
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Õrizetbe vették egy gyermekpornó-hálózat száz tagját

Egy gyermekpornó-hálózat több mint 100 tagját vették őrizetbe a világ 19 országában indított átfogó akció keretében - jelentette be a lengyel és a spanyol rendőrség.

A nemzetközi műveletet a spanyol hatóságok nyomozása alapján indították európai és latin-amerikai országokban.

A madridi belügyminisztérium közleménye szerint a 19 államban mintegy 500 házkutatást tartottak egy időben, és összesen 108 embert állítottak elő.

A lengyel rendőrség szóvivője azt közölte, hogy több ezer, 15 éven aluli gyermekeket ábrázoló pornóképet és rövidfilmet foglaltak le.

A legtöbb gyanúsítottat Lengyelországban, Brazíliában, Spanyolországban és Franciaországban tartóztatták le.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: nem akarok erről többet mondani, mert jogi következménye is lehet…

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint két gigász csatáját hozta a 200 méteres pillangóúszás döntője, ami után biztosan nem örült Milák Kristóf. Az InfoRádióban azt is mondta, bosszantó, hogy Németh Nándor mindössze egy századdal maradt le a dobogóról 100 gyorson, miközben a lassú medencében a kínai Pan Csan-le meglepetésre világcsúcsot úszott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×