eur:
393.14
usd:
367.83
bux:
65966.74
2024. április 24. szerda György

Ítéletidő Japánban és Dél-Koreában

Rendkívüli mennyiségű hó esett Japán és Dél-Korea egyes részein. Egyes helyeken a két métert is meghaladja a hóréteg vastagsága.

A legnagyobb japán sziget, Honsú középső részén 231 centiméter hó esett. A Tokiótól mintegy 200 kilométerre északra lévő Niigata tartományban 470 ezer háztartás maradt áram nélkül és több mint 100 nemzetközi repülőjáratot töröltek az erős szél és a havazás miatt.

Dél-Koreában egy ember meghalt, egy megsérült, amikor a hó súlya alatt beszakadt egy üvegház teteje. A távol-keleti országban több mint 900 iskolában szünetel a tanítás.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Franciaország Észtországgal, Lettországgal, Litvániával, Hollandiával és Lengyelországgal együtt új szankciórendszert javasol az Európai Unió számára az orosz dezinformációs és választási beavatkozási műveletek elleni küzdelem érdekében. A Bloomberg által látott tervezet szerint az orosz vonatkozású szereplők által végrehajtott destabilizáló tevékenységek száma nőtt Európában, és különböző hibrid eszközökkel aláássák a demokráciát, a stabilitást és a jogállamiságot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×