eur:
393.59
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szabadlábon a bombagyáros

Próbaidőre felfüggesztették a Magyarországon bombagyárosként ismertté vált Dietmar Clodo büntetésének letöltését. Német igazságügyi tájékoztatás szerint a férfit már szabadon engedték. Fábián Ákos, Dietmar Clodo magyarországi védője az InfoRádióban közölte: védence elhagyhatja Németországot.

A Saar-vidéki igazságügyi tárca szóvivője elmondta: a bíróság november 3-án határozott így, de részletekről nem beszélt.

Dietmar Clodót 2004-ben adta ki Magyarország Németországnak, hogy büntetésének hátralévő részét hazájában töltse le.

A férfi ellen két eljárás is volt Magyarországon. Az elsőben a bíróság jogerősen 3 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a férfit pénzhamisítás miatt.

A másik ügyben 10 éves börtönbüntetést mondtak ki rá bűnszervezet tagjaként elkövetett, robbanóanyaggal és lőszerrel való visszaélés, illetve magánokirat-hamisítás miatt.

Dietmar Clodót Németországban is elítélték már különböző bűncselekmények elkövetéséért.

Fábián Ákos, Dietmar Clodo magyarországi védője az Inforádióban elmondta: a bírósági döntés értelmében védence elhagyhatja Németországot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×