eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Rappergyilkosság Bostonban

Négy fiatal férfit lőttek agyon az Egyesült Államokban egy bostoni lakóház rapzenei stúdióként használt alagsorában. Ez az utóbbi közel másfél évtized egyik legsúlyosabb helyi bűntette.

A kedd este történt lövöldözésben három férfi a helyszínen életét vesztette, a negyedik kórházba szállítás után halt bele sérüléseibe. A rendőrség egy Fat Boy csúfnéven ismert alvilági körökben ismert férfit keres.

A helyszín a város egyik aránylag biztonságosnak számító negyede volt, az indítékot a rendőrség még nem ismeri.

A statisztikák szerint Boston egyre veszélyesebbé válik, hiszen november közepéig már több embert öltek meg, mint tavaly egész évben.

Ez volt a legtöbb halálos áldozatot követelő bűncselekmény Bostonban és környékén 1991 óta, amikor öt embert lőttek le kivégzésszerűen egy játékkaszinóban a kínai negyedben.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×