eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Autós tankol a Mol gyáli töltőállomásán 2020. január 1-jén. A kormány döntése értelmében január 1-jétől emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Csendes árcsökkenés a Mol-kutaknál, találgatják, hogy miért

Bár nem volt meg a szokásos bejelentés, de a Mol csökkentette az üzemanyagárait a héten.

Az üzemanyagárváltozást mindig két nappal korábban jelentik be. Hivatalosan múlt pénteken csökkentett utoljára árat a Mol. Azonban az autósok azt tapasztalhatták, hogy a magyar multi bejelentés nélkül is lejjebb vitte az árait.

Ezt a vg.hu szúrta ki. Ők idézik Bujdosó Esztert, a Holtankoljak.hu ügyvezetőjét, aki szerint

lehet, hogy a vállalat így próbál kozmetikázni a januári nagy drágulás előtt.

Akkor adóemelés miatt 41 és fél forinttal ugrik majd meg az üzemanyagok ára.

Ezt a fura árcsökkenést mi is tapasztaltuk. A III. kerületi Szentendrei úton több benzinkút is található. Eddig lényegében ugyanannyiért adták a tankolni valót a Shell, az ÖMV és a Mol kutaknál is. Most azonban 5-10 forint eltérés van az utóbbi javára.

Jelenleg a gázolajat 579,9 forintért adják a Mol-nál. Az ÖMV-nál 589,9, míg a Shellnél 585,9 Ft az ár - a holtankoljak.hu adatbázisa szerint. A közeli Auchan áruháznál 564 Ft/l az ár.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a Mol Move applikációban a megszokott 5 Ft helyett 10 Ft kedvezményt adnak december 27-ig a "Silver" ügyfelek számára.

Azt azonban szerdán már bejelentették, hogy most pénteken 4-4 forintos áremelés lesz.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 11:39
×
×
×
×