eur:
393.57
usd:
368.11
bux:
66472.08
2024. április 25. csütörtök Márk
Sofia,Bulgaria-July 29,2018: Adding of Revolut Visa card into Apple Pay digital wallet.Apple Pay is an easy and secure nfc payment method.
Nyitókép: martin-dm/Getty Images

Van egy kis probléma - várjon a forintátutalással, ha revolutos!

Egyelőre ismeretlen eredetű probléma merült fel.

Bár a Revolut weboldalán egyelőre semmi figyelmeztetést nem olvasni erről, az ügyfélszolgálat a Revb.hu-nak megerősítette, hogy március 14. óta problémái vannak a forintot érintő átutalásokkal. A probléma oka még nem ismert, ahogy az sem, van-e valami kapcsolata a bankcsődökkel a szolgáltatás akadozásának – jegyzik meg, kiemelve, hogy a Revolut esetleges csődjéről nincs szó.

A probléma csak a forintos utalásokat érinti, az eurós, dolláros, egyéb valutás tranzakciókat nem.

Hozzáteszik: az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint dolgoznak a megoldáson. Annyit tudnak tenni, ha valaki ebbe a problémába belefut és jelzi a supportnak, akkor felveszik az ügyfelet egy listára. Így amikor a probléma elhárult, ez alapján kaphat értesítést az, aki kérte. Ha valakinek beragadt egy tranzakció, azt az ügyfélszolgálattal (külföldi) vissza is vonathatja.

Tanácsuk szerint jelenleg jobb nem utalni Revolutról forintot, mert bizonytalan, hogy mennyi időn belül érkezhet meg az átutalás addig, amíg nincs kijavítva a probléma. Ha valakinek beragadt utalása van, érdemes megpróbálnia visszavonatni az adott tranzakciót az ügyfélszolgálattal.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×