eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Autóforgalmazási együttműködést kötött az Euroleasing és az Emil Frey

A megállapodás autók importálásáról szól.

A Magyar Bankholdinghoz tartozó Euroleasing Zrt. a jövőben is folytatja a Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep és Abarth gépjárművek vásárlói finanszírozását. Az Euroleasing – illetve elődvállalata – a Fiat csoport magyarországi értékesítési tevékenységében teljes körű pénzügyi szolgáltatásaival 1994 óta folyamatosan működik közre. Hivatalos partner szerepét azt követően is megtartja, hogy a nagy múltú márkák importőri feladatait a hónap elejétől az Emil Frey Csoport magyarországi leányvállalata látja el – írják közleményében az Euroleasing.

„Márkaportfóliónk bővítése fokozza az Emil Frey Csoport eddig is sikeres üzleti modelljének hatékonyságát, egyúttal az eddigieknél is előnyösebbé teszi azt a kereskedők, illetve az ügyfelek számára” – jelentette ki Balkányi György, az Emil Frey Csoport magyarországi ügyvezetője. Kiemelte: fontosnak tartják, hogy társaságuk valamennyi fogyasztói igénynek tökéletesen megfelelő finanszírozó partnerrel dolgozzon, és az Euroleasing pontosan ezt nyújtja.

„Vállalatunk első lízingfinanszírozási gyári partnere a Fiat csoport volt, kapcsolatunk így ma már közel három évtizedre tekint vissza. Fontos elismerése a korábbi munkánknak, hogy az immár a Stellantis csoportba tagozódó Fiat-márkák hazai értékesítése során továbbra is vállalatunk finanszírozási partnerségére épít az új importőr, az Emil Frey Csoport hazai leányvállalata” – mondta Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: „Megtisztelő számunkra, hogy ebben az új importőri együttműködésben lehetőséget kapunk Európa legnagyobb és legmeghatározóbb autóforgalmazójával közösen dolgozni.”

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×