eur:
393.11
usd:
366.53
bux:
66818.43
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay.com

Rekord közelébe emelkedik az üzemanyagár

Tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak, a gázolajért fizetendő összeg kevesebb lesz, mint a benziné.

A benzin esetében, jelentősebb, bruttó 5 forint emelkedés lesz tapasztalható szerdán a töltőállomásokon, a gázolaj átlagára pedig bruttó 2 forinttal változik. Így ha minimálisan is, de a benzin átlagára magasabb lesz, mint a gázolajé – írja a holtankoljak.hu.

Az új átlagárak:

  • 95-ös benzin: 446 Ft/liter
  • Gázolaj: 445 Ft/liter

Mint az Infostart korábban megírta, kilenc éve áprilisban voltak csúcson az üzemanyagárak: a benzin 453,8 forintba, a gázolaj 450,1 forintba került. Akkor azt írtuk, csak júniusban mintegy 20 forinttal emelkedtek az árak, azonban év elejéhez képest már 50-60, tavaly novemberhez képest pedig 70-80 forintos drágulás tapasztalható, ami igen jelentős.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×