eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Új vezető az OTP Ingatlan Alapkezelő élén

Régiós terjeszkedés és innovatív befektetések megvalósítása a cél.

Biró Gergely az OTP Ingatlan Alapkezelő új vezérigazgatója; a váltás célja, hogy az alapkezelő a portfólió konszolidációját követően új, innovatív befektetési megoldásokkal növelje részesedését a magyar piacon és a következő években megjelenjen termékeivel a régiós piacokon is - közölte az OTP Ingatlan Alapkezelő.

Biró Gergely 25 éve dolgozik vezető pozíciókban a pénzügyi szektorban, a cég tájékoztatása szerint a hazai vagyonkezelési és ingatlanbefektetési piac egyik meghatározó szakemberének számít.

  • Az alapkezelő által kezelt ingatlanalapok összesített eszközértéke meghaladja a 620 milliárd forintot.
  • A társaság az elmúlt években számos meghatározó ingatlanbefektetési tranzakciót bonyolított le, például a MOM Park, a Roosevelt Irodaház és Corvin Negyed irodaházainak megvásárlását.
  • A portfólió dinamikus növekedését követően konszolidációs időszak kezdődött, miközben a koronavírus-járvány és a változó felügyeleti elvárások új kihívások elé állították a hazai ingatlanalapokat.

Az OTP Csoport kiemelten fontosnak tartja a lakossági ügyfelek ingatlanbefektetési termékekkel való kiszolgálását és további növekedési lehetőséget lát az ingatlanalapok piacán is - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:49
×
×
×
×