eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Peugeot /Nicolas Zwickel

Rangos díjat kapott a Peugeot zöld modellje

Alig néhány hónappal az új Peugeot 208 által elnyert Év Autója díj után az e-Expert modell tudhatja a magáénak az Év Nemzetközi Kisteherautója 2021 címet. Ez már a hatodik alkalom, hogy az autógyártó kisteherautóit tüntetnek ki a szakma legrangosabb díjával.

A díj méltó elismerése a Peugeot központi stratégiájának, mely a márka elektrifikációját tűzte ki célul, és méltó elismerése az azt végrehajtó elkötelezett szakembergárdának – olvasható a vállalat sajtóközélmenyeben. Az új Peugeot e-Expert a hatodik olyan oroszlános teherautó, melyet kitüntetnek a nagy presztízsű Van of The Year díjjal, melyet 1992-ben alapítottak.

Mint kiemelik, a nyertes modell mindenféle szituációban helytáll, köszönhetően a mindennapokat megkönnyítő belső kialakításnak, az alkalmazott legmodernebb technológiáknak és az előkelő stílusnak. Mivel a 100 száz százalékban elektromos hajtásának köszönhetően bejutást enged a korlátozott behajtási zónákba és belső városrészekbe is, új Peugeot e-Expert egy piaci rést tölt be a kompakt furgonok között.

Peugeot /Nicolas Zwickel
Peugeot /Nicolas Zwickel

A „power of choice” – azaz „szabad választás” stratégia jegyében született elektoromos változtat a hagyományos, belső égésű motorral szerelt Expert valamennyi előnyét is megőrizte, mindezt zéró helyi károsanyag kibocsátás mellett.

IVOTY

Az IVOTY, amely rövidítés mögött az „Év Nemzetközi Kisteherautója (International Van of the Year)” megnevezés áll, a legnevesebb díj, melyet egy kisteherautónak odaítélhetnek. A nyertest minden évben egy 25 tagú, szakújságírókból álló nemzetközi (Európa, Oroszország, Törökország) zsűri választja ki, melynek tagjai 25 szakmai folyóiratot képviselnek.

A nyertes jármű egy éven keresztül viselheti karosszériáján az Év Kisteherautója díj logóját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×