eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: audiportal.hu

Sebességet váltott az Audi Győrben

Hétfőtől elindult az Audi Hungariánál a második műszak a járműgyártásban.

A motorgyártás is fokozatosan áll át a két műszakos munkarendre, elsőként egy négyhengeres-, egy hathengeres- és az öthengeres motorgyártó területeken. Emellett egy műszakban újra elindult az elektromos hajtások sorozatgyártása is – közölte a cég.

A koronavírusjárvány miatt teljesen le kellett állítani a termelést a győri üzemben, de az újraindulás után mindössze néhány héttel egyes területeinken már visszaállnak a két műszakos gyártásra, és tervek szerint fokozatosan futtatják fel termelést a három műszakos munkarendre. Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke köszönetet mondott a dolgozóknak, hogy rugalmasan és fegyelmezetten alkalmazkodtak az új munkakörülményekhez, és úgy fogalmazott, hogy a jövőt tekintve bizakodóak, és felkészültek arra, hogy rugalmasan reagáljanak a folyamatosan változó piaci helyzetre.

A koronavírus következtében a győri gyárban március közepén állt le átmenetileg a termelés, hogy a munkahelyeket a megváltozott helyzetnek megfelelően átalakítsák, biztosítva ezáltal a munkatársak egészségének védelmét.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×