eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Mobiltelefonját nézi egy férfi egy logó előtt a Mobil Világkongresszus (MWC) elnevezésű mobil távközlési kiállítás és vásár első napján, 2019. február 25-én.
Nyitókép: Alberto Estevez

Fontos eseményt mondtak le a koronavírus miatt

Elmarad a mobil iparág legjelentősebb seregszemléje, a Barcelonában évente megrendezésre kerülő Mobil világkongresszus (Mobile World Congress - MWC) - jelentette be az esemény szervezője.

Az általában több mint százezer látogatót vonzó seregszemlét az idén február 24. és 27. között tartották volna, mintegy 2800 kiállító részvételével.

A világkongresszus szervezője, a mobil szolgáltatók nemzetközi szakmai szervezete (GSMA) sajnálkozását fejezte ki csütörtökön, miközben jelezte, hogy mindennél fontosabb az emberek egészsége és biztonsága, célozva ezzel az új koronavírusra.

Mats Granryd, a GSMA vezérigazgatója azt mondta, hogy

"nem a pénzről szól a döntés, vis maior történt, ami ellen senki sem biztosított".

A koronavírussal összefüggésben a seregszemlén történő részvételt az elmúlt napokban egymás után mondták le a nagy cégek, csak szerdán távolmaradását jelezte a Deutsche Telekom, a BT, a Vodafone és a Nokia. Korábban a Sony, az Amazon.com Inc, a dél-koreai LG Electronics, és az Ericsson svéd vállalat, valamint az amerikai Nvidia mondta le a részvételét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×