eur:
394.07
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Rémálommá vált a budapesti nyaralás

A turisták csak akkor vették észre, hogy rossz összeget vontak le a számlájukról, amikor hazatértek az Egyesült Királyságba.

A 22 éves Charlotte Smith és barátja, Charlie két éjszakát töltöttek egy budapesti szállodában, ahol tévedésből 60 ezer eurót vontak le a nő kártyájáról 60 ezer forint helyett - írja a Daily Mail Online.

A hotel természetesen egyből visszautalta az összeget, de a tranzakciós díj miatt így is

3 ezer fontos tartozás keletkezett a bankszámlán.

Charlotte akkor vette észre, hogy mi történt, amikor hazatérte után vásárolni ment, de nem tudott fizetni a kártyájával, mivel azt a tartozás miatt blokkolta a bank. Mikor az ügyfélszolgálathoz fordult segítségért, a bank annyit mondott: hiába volt csak 400 font a bankszámláján, nem tudnak minden tranzakciót figyelemmel követni, és az ő hibája, hogy kifizette a téves összeget Magyarországon.

Charlotte elmondása szerint

napokig nem tudott aludni a tartozás miatti stressztől,

és azt is elhatározta, hogy az ügy lezárulta után bankot fog váltani, mivel igazságtalannak érezte a vele való bánásmódot és a bank hozzáállását.

Miután a bankot felkereste a Daily Mail Online, megerősítették, hogy azóta már elismerték a hibát és a pénzt visszatérítették Charlottenak. A lány örült, hogy ez a borzasztó rémálom véget ért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×