eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kiváló Fogyasztói és Üzleti Márka-díjat kapott a Papp László Budapest SportAréna

A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka a pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

Idén a Papp László Budapest Sportaréna Kiváló Fogyasztói Márka-díj mellett elnyerte a Kiváló Üzleti Márka-díjat is.

„A Budapest Sportarénában az elmúlt évben számos fejlesztés valósult meg, annak érdekében, hogy a vendégek számára ne csak a koncert vagy sportesemény jelentse az élményt, hanem a kapcsolódó szolgáltatások is" - emelte ki Lak Tibor, a Papp László Budapest Sportaréna cégvezetője. A fejlesztések között említette, hogy az Aréna 2018. január 1-jétől készpénzmentessé vált, ez egész Európában példaértékű innovációt jelent. Megújult a beléptetőrendszer, amely QR kód mellett már NFC képes jegykezelésre is alkalmas, a mobiltelefonos applikáció pedig a belépéstől kezdve a parkoláson át az ételrendelésig számos kényelmi funkciót kínál a koncertlátogatók részére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 12:45
×
×
×
×