INFORÁDIÓ 
2020. június 5. péntek
Fatime

mkb

robot

befektetés

Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!

Mostantól robot ad tanácsot az MKB ügyfeleinek

Infostart

Egy, a személyes ügyfélszolgálatot segítő portfólió-összeállító rendszerről van szó, befektetéseken gondolkodók számára.

Az MKB Bank a magyar bankszektorban elsőként alkalmaz robottanácsadót - közölte a pénzintézet. A megoldásnak köszönhetően az MKB Private Banking a jövőben még gyorsabban tud a bank befektetési portfoliójában található eszközökről naprakész, könnyen átlátható információkat biztosítani, és a tanácsadók

egyedi portfóliókiajánlásokat biztosíthatnak az ügyfeleknek.

Hasonló megoldások gyakoriak a fejlett pénzügyi piacokon. Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója kiemelte, szolgáltatásuk meghatározó eleme a személyes tanácsadás, az ügyfelek és a tanácsadók közötti hosszú távú, rendszeres, közvetlen emberi kapcsolat. A robot csak egy "döntéstámogató rendszer", ami által "hibrid tanácsadói modell" jön létre, hiszen a remények szerint sikerrel ötvözi a személyes kiszolgálás és a korszerű digitális technológiák előnyeit.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
A címlapról ajánljuk

Nagy tűz a II. kerületben

Kigyulladt egy társasház a II. kerületben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018