eur:
385.49
usd:
354.3
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

A fejlesztési stratégiai intézet kezeli ezután a lakossági pályázatokat

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a jogelődei által hazai forrásból kiírt valamennyi lakossági pályázat kezelését a Nemzeti Fejlesztési Stratégiai Intézet Kft. veszi át április elsejétől a hatékony, egységes és gyors ügyintézés érdekében - közölte az NFM pénteken.

A tájékoztatás szerint a változtatással nem módosulnak a támogatói szerződések vagy a támogatói okiratok.

Az érintett lakossági pályázatok között szerepel egyebek mellett az Otthon melege program három alprogramja, homlokzati nyílászárócsere, kazáncsere és a mosógépcsere, a társasházak energetikai felújítása alprogram és a 2002 és 2008 között kiírt Panel programok is.

Az elszámolásokat a nyílászárócsere és a kazáncsere alprogramoknál változatlanul elektronikus úton, a https://npp.emi.hu/ felületre kell feltölteni, a többi konstrukciónál a szükséges dokumentumok az 1277 Budapest 23, Pf: 55. postafiók címre küldhetők - írta az NFM.

A pályázatkezeléssel kapcsolatos információk a pkcs@nfsi.hu elektronikus címen, a 06-70-424-5393 és a 06-70-424-6883 telefonszámokon kérhetők.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Fico állapota nagyon komplikált, és a miniszterelnök az életéért harcol.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×