eur:
388.52
usd:
360.92
bux:
68674
2024. május 7. kedd Gizella

Sújtja a postaforgalmat is a vulkánkitörés

A nemzetközi postaforgalomra is hatással lehet az izlandi vulkánkitörés miatt légkörbe került hamu, a Magyarországon felvett nemzetközi postai küldemények döntő többségét ugyanis légi úton továbbítja a posta - közölte a Magyar Posta.

A légiforgalmi korlátozások közül eddig egyedül a Malév május 25-iki koppenhágai járattörlése érintette a postai forgalmat. A Magyar Posta ezen a menetrend szerinti járaton továbbítja a Dániába, Ausztráliába, Kínába, Észtországba, Lettországba, Litvániába, Norvégiába és Új-Zélandra szóló nemzetközi küldeményeket.

Ezért az említett országokba címzett, május 24-én felvett küldemények nemzetközi szállítása és kézbesítése a postán kívülálló ok miatt késedelmet szenvedett - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×