eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Sikeresnek tartja a Széchenyi Kártyát Demján Sándor

Sikeresnek tartja a Széchenyi Kártyát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke. Demján Sándor egy IX. kerületi vállalkozói hiteliroda átadásakor úgy fogalmazott: a lehetőség a magyar kis- és középvállalkozások jelentős része számára elérhető.

Demján Sándor úgy fogalmazott: a foglalkoztatottságot a kis- és középvállalkozások támogatásával lehet növelni. A VOSZ ügyvezető elnöke hangsúlyozta: Magyarországon az uniós fejlesztési forrásokból a magyar kis- és középvállalkozásoknak tőkejuttatást kell kapniuk. Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója arról beszélt, hogy a Széchenyi Kártya 2002-es kibocsátása óta 820 milliárd forint kedvezményes hitelt juttatott el a vállalkozásokhoz. Eddig 180 ezren igényeltek Széchenyi Kártyát és 136 ezret adtak ki. A Széchenyi Kártya 86 százalékát a megyékben bocsátják ki.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×