eur:
399.27
usd:
363.79
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Visszavonták egy utazási iroda engedélyét

Törölte a szekszárdi T-travel Kft.-t a hatósági nyilvántartásából, és visszavonta működési engedélyét a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH). A hivatal pénteki döntését jogszabálysértéssel indokolta.

A MKEH honlapján közzé tett tájékoztató szerint a T-travelt 2010. október 29-én törölték az utazási vállalkozók hatósági nyilvántartásából. A határozat péntektől végrehajtható.

A hivatal közlése szerint az utazási vállalkozó a vagyoni biztosítékát az UNIQA Biztosító Zrt.-nél kötötte. Az utasok kárigényeiket a T-travel Kft. saját szervezésű útjaira ennél a biztosítótársaságnál jelenthetik be.

A Turizmus Online-on az olvasható, hogy a T-Travelt 2009 december végén jegyezték be. Elődje az 1998-ban alakult Tolna Tours, amelyet alig egy évvel ezelőtt, 2009. november 23-án szintén törölt a nyilvántartásából az MKEH, mert az iroda nem teljesítette az utazási szerződésben foglaltakat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

A demokrata elnökjelölt, Kamala Harris újabb javaslatot tett az egészségügyi ellátás kiterjesztésére, ezúttal az otthoni idősgondozás területén. Az alelnök a "gondozási gazdaság" fellendítését és az egészségügyi költségek csökkentését célzó erőfeszítései részeként ismertette tervét az ABC "The View" című műsorában adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×