eur:
388.97
usd:
363.22
bux:
68276.24
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A G7 országcsoport szerint a világ már kilábalóban van a gazdasági válságból

Az iparilag hét legfejlettebb ország pénzügyminiszterei és jegybankelnökei Kanadában, az Északi sarkkörön túli Iqaluit kisvárosban tanácskoztak. A megbeszélés után Jim Flaherty kanadai pénzügyminiszter azt mondta: sok pozitív jel mutatkozik, de a világgazdaság válság utáni helyreállítása még nem áll szilárd lábakon.

Az értekezlet résztvevői kötelezettséget vállaltak arra, hogy lépéseket tesznek a gazdasági fejlődés ösztönzésére, és tárgyaltak a nemzetközi pénzintézetek tevékenységének megreformálásáról is. A tanácskozáson megállapodás jött létre arról, hogy törlik a földrengés sújtotta Haiti adósságát a G7 tagállamaival szemben.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×