eur:
390.71
usd:
365.02
bux:
68240.73
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Hatalmas elismerés a portfolio.hu kiadójának

A Deloitte közzétette idei Technology Fast 500TM felmérését, amely Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA-térség) leggyorsabban növekedő technológiai, média-, telekommunikációs, élettudományi és zöldtechnológiai vállalatait rangsorolja. A listán 10 magyar cég szerepel, köztük ott van a Portfolio.hu mögött álló NET Média Zrt. is. Társaságunk az elmúlt 5 éves időszakban 538%-os árbevétel növekedést ért el, ezzel az EMEA régióban a Technology Fast 500 lista 327. helyét foglalja el. - írja a portfolio.hu

A portál ismerteti Bodor Kornél, a Deloitte Magyarország Technológia, Média és Telekommunikáció iparági csoportjának vezetője véleményét, mely szerint a Deloitte Technology Fast 500 az EMEA térség egyik legobjektívabb iparági rangsora a technológiai ágazatban. A magukat rangsorolni kívánó cégekkel szemben követelmény, hogy legalább öt éve jelen legyenek a piacon, valamint hogy bázisévi üzemi eredményük elérje a legalább 50 ezer, illetve tárgyévi üzemi eredményük a legalább 800 ezer eurós határt.

A Deloitte szakértője kiemelte, hogy az idei Fast 500 listán 10 magyar cég szerepel. A magyar cégek közül a legjobb helyezést a listán a telekommunikációs megoldások, portál technológia, beszédfelismerés, szimulációs rendszerek, és virtuális interfészek üzleti alkalmazásával foglalkozó AITIA International Zrt. érte el, mely 1399 százalékos árbevétel-növekedést produkált az elmúlt öt éves időszakban.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×