eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Recesszió a magyar szórakoztató- és médiaipari piacon is

Egy tanulmány szerint az idén akár 200 millió dollárral is csökkenhet a magyar szórakoztató- és médiaipari piac teljesítménye az elmúlt évi adatokhoz képest.

A PricewaterhouseCoopers közölte: a gazdasági válság miatt várható visszaesés ellenére a magyar internet szolgáltatás folyamatosan bővülhet, évente átlagosan 12 százalékkal. A tanácsadó cég szerint a teljes ágazat teljesítménye 4,3 milliárd dollár lehet 2009-ben Magyarországon.

A globális adatokat ismertetve a PricewaterhouseCoopers hangsúlyozta: hasonló tendencia várható világszerte is, de a szórakoztató- és médiaipari piacon belül jelentősen eltérnek az egyes szegmensek adatai. A videojátékok esetében prognosztizált 7,2 százalékos növekedés mellett 11,4 százalékkal eshet vissza a televíziós hirdetések piaca.

Címlapról ajánljuk

Kopasz Bálint: elsősorban magamnak akarom bebizonyítani, hogy többre vagyok képes

Bár a párizsi olimpián szerzett bronzérem után még bizonytalan volt a folytatásban Kopasz Bálint, mára eldöntötte, hogy a Los Angeles-i ötkarikás játékokig kitart szeretett sportága mellett. Tokió olimpiai bajnok kajakosa azt mondta az InfoRádióban, hogy elég nagy volt a kontraszt a szezon elején és végén mutatott versenyzéseit illetően, és továbbra is keresi az okokat, hogy mi történhetett vele az olimpiai döntő utolsó 200 méterén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×