eur:
387.81
usd:
357.61
bux:
68120.37
2024. május 17. péntek Paszkál

Minőségi éttermek és WIFI az új Mol-kutakon

A Mol kilenc helyen épít új pihenőhelyet a magyarországi autópályák mentén, közülük hétben étteremmel is árja az utazókat. A magyar olajcég a svájci Marché International étteremlánccal közösen valósítja meg beruházásait.

Két étteremmel és shoppal felszerelt benzinkutat már átadott a Mol Mosonmagyaróváron, idén további ötöt nyit meg a vállalat - mondta az InfoRádióban Bedecs Andrea, a társaság magyarországi kereskedelmi igazgatója.

Az M1-es és az M7-es autópályák mentén, valamint az M0-ás körgyűrű vonalán nyílnak idén Mol-kutak és Marché éttermek.

Az igazgató elmondta azt is: a jövőben várhatóan a horvátországi kutakat is a magyarországiakhoz minőségi éttermekkel bővítik, emellett azt tervezik, hogy Magyarországon száz töltőállomáson teszik hozzáférhetővé a vezeték nélküli internetet.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×