eur:
393.11
usd:
367.3
bux:
0
2024. április 24. szerda György

"Napi életünk legfontosabb kellékévé válik a mobiltelefon"

Interaktív televíziózás mobiltelefonon, száz megabites adatátviteli sebesség - ezeken és hasonlókon dolgoznak a mobilhálózatok fejleszti. Éry Gábor, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója az InfoRádiónak kiemelte, hogy napi életünk legfontosabb kellékévé válik a mobiltelefon.

Egyre több és egyre többet tudó mobiltelefonok jelennek meg a piacon, ugyanis a különböző igényeknek kell megfelelniük a gyártóknak - mondta az InfoRádiónak az Ericsson Magyarország vezérigazgatója.

Éry Gábor kifejtette: a felsőkategóriás "okos telefonokba" egyre több funkciót építenek. Ez a tendencia folytatódik, és napi életünk legfontosabb kellékévé válik a mobiltelefon - tette hozzá.

A vezérigazgató kiemelte: az Ericsson tavasszal bemutatta a másodpercenkénti 100 megbites adatátviteli sebességet, de ez csak két év múlva válik elérhetővé.

Hozzátette: jelenleg 14,4 megabites sebességgel lehet mobillal internetezni Magyarországon.

Éry Gábor hangsúlyozta, hogy kezd fellendülni a mobilzene és mobiltévé, de akkor válhat igazán érdekessé, ha interaktivitással párosul.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már csak a szenátus, illetve az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 07:13
×
×
×
×