eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

A vállalkozók pontosabb tájékoztatást várnak a kormánytól

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára kifogásolja a kormányzati kommunikációt, mivel szerinte a vállalkozásokat nem tájékoztatták kellő részletességgel arról, hogy a jövőben miként pályázhatnak vagy juthatnak hitelhez. Dávid Ferenc erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.

A főtitkár szerint a vállalkozók és a munkaadók szkeptikusak a kormány lépéseit illetően, mert eddig elsősorban a kellemetlen elemekről hallottak.

Dávid Ferenc szerint ezzel együtt sem várható, hogy a vállalkozások tömegesen csődbe mennének. Azt viszont nem lehet kizárni, hogy nő az érdekeltségük a feketemunka iránt.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára úgy véli, hogy a problémákat nem oldja meg a munkaügyi ellenőrzések szigorítása, a bírságok emelése.

Dávid Ferenc az InfoRádióban hangsúlyozta: a kabinetnek könnyen elérhető és olcsó pályázatokkal kellene vonzóvá tennie a jövőt a vállalkozók számára, és fontos lenne minél előbb megismertetni őket a részletekkel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×