eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk

A választásokig tart a piacok türelme

A piac és a befektetők a jövő évi választásokig várnak arra, hogy a magyar kormány lépéseket tegyen az államháztartás egyensúlyának helyreállítására - mondta a Mol Rt. elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.

Hernádi Zsolt közölte: komoly hátrányok érhetik a magyar gazdaságot, ha a voksolás után nem döntenek erről azonnal.

A magyar olajipari vállalat vezetője úgy véli: mindkét nagy politikai erő egyetért azzal, hogy nem halogatható tovább az egyensúly megteremtése, legfeljebb a megoldások módjában lehet eltérés.

Hernádi Zsolt az InfoRádió Aréna című műsorában hangsúlyozta: az egyik legnagyobb problémának azt tartja, hogy míg a gazdaság és a vállakozói réteg alkalmazkodott az új kihívásokhoz, addig a költségvetési politikában és az állami szférában nem következett be ez a változás.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×