eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Úgy néz ki, mintha véget akarna érni a tél

Melegfront vonul át, amely mögött gyakorlatilag beköszönt a februári tavasz. Szeles napok várnak ránk.

Szakadozgat a felhőtakaró, és általában változóan, időszakosan erősen felhős égre számíthatunk szombaton. A délnyugati országrészben napközben is kitart a kevésbé felhős idő, így arrafelé sok napsütés várható. Néhol gyenge csapadék előfordulhat.

Az északnyugati szelet nagy területen kísérik erős lökések, főként a hegyekben viharossá fokozódhat a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 8 és 13 fok között változik, de az északkeleti határszélen kissé hidegebb lehet – olvasható a HungaroMet országos előrejelzésében.

Ami a folytatást illeti, a szél marad, de februárhoz képest enyhébb időre számíthatunk, az éjszakai fagyok gyakorlatilag eltűnnek, napközben pedig bőven 10 fok fő emelkedhet a hőmérséklet a jövő hét első napjaiban – hangzik el a HungaroMet videós előrejelzésében.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×