eur:
389.41
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Elbújt a világ elől a legújabb magyar lottómilliárdos, már nincs sok ideje felvenni a pénzét

Egy lottónyertesnek 90 napja van arra, hogy jelentkezzen a nyereményéért. A hatoslottó novemberi telitalálatosának 12 napja maradt, de nincs sehol.

Hamarosan lejár a 90 napos határideje egy tavaly novemberi hatoslottónyertesnek, hogy felvegye köze két milliárd forintos nyereményét.

A november 12-ei számhúzáson a 2, 9, 15, 26, 38, 43-as számsorozat ért 1,883 milliárd forintot valakinek, aki viszont nincs sehol, nem jelentkezik, nem hívta még a nagynyertes-vonalat, amelyen keresztül be tudják azonosítani a szelvényen található információk segítségével.

A nyertesre még - mint a 24.hu cikkében olvasható - még az is várna, hogy személyesen egyeztessenek vele a szelvény érvényességével és eredetiségével kapcsolatban, illetve ellenőrzik személyazonosságát is. Ezt követően kezdődhet a kifizetési eljárás.

A határidő tehát február 10. Ha a nyertes elmulasztja a felvételt, a pénz bekerül a fel nem vett nyeremények alapjába, a későbbi játékosok markát fogja ütni.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×