eur:
389.19
usd:
362.6
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Forrás: blikk.hu

Kirepült a halálgömbből a motorosnő a szolnoki cirkuszi előadáson

Alice-t, a Magyar Nemzeti Cirkusz akrobatáját a mentők vitték el, a medencéje sérült meg.

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Szolnokon tartott előadásokat. A cirkuszi sátorban csütörtök este a felhőtlen szórakozást drámai pillanatok szakították meg. Éppen a halálgömbben – egy nem túl nagy, fémből készült, rácsos szerkezet belsejében – mutatták be tudományukat a motorosok, akik hatalmas sebességgel keringtek a szűk helyen, mikor baleset történt – írja a blikk.hu.

A lap által közzétett videón az látszik, hogy gömb horizontálisan ketté vágva kettényílt, két motoros az féltekében, három felsőben körözött tovább óriási sebességgel, majd mielőtt épp összecsukódott volna, az egyik alul motorozó akrobata motorostul kirepült a gömbből.

A baleset után azonnal mentőt hívtak, akik elvitték a sérültet – írják.

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata közleményt adott ki a történtekről, amelyből kiderül, hogy a motoros egy nő volt, Alice a neve, és súlyos sérüléseket szenvedett.

„Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba, az állapota stabil, és a felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói” – írják.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×