eur:
392.58
usd:
365.65
bux:
66832.25
2024. április 26. péntek Ervin
iPhone 11 Pro Max in midnight green after phone was purchased on launch day by the customer. New York, NY USA. September 20, 2019.
Nyitókép: nyc russ/Getty Images

Periszkópos objektívvel támadna az új, még drágább iPhone

Az emberek hajlandóak a lehetőségeiken túl nyújtózkodni a legjobb telefonért - ezt az Apple vezérigazgatója mondta, miközben belengettek a cégnél egy új zászlóshajót is.

Hamarosan egy újabb, prémium kategóriás zászlóshajót mutathat be az Apple – írja a Bloomberg iparági szakértőjének értesüléseire hivatkozva. Itthon a 24.hu adta közre azt, hogy 2024-ben a cupetinoi vállalat a Pro és a Pro Max modellek fölé pozícionált Ultra-szériát is bemutathatja a fogyasztóknak.

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook nemrégiben maga is elmondta, hogy az iPhone-ok annyira szerves részévé váltak tulajdonosaik hétköznapjainak, hogy véleménye szerint az emberek hajlandóak nyújtózkodni, hogy a legjobb telefont kapják, amit megengedhetnek maguknak.

Egy szakértő szerint az iPhone Ultra gyorsabb processzorral, a Pro és Pro Max modelleknél jobb kamerahardverrel és még nagyobb kijelzővel rendelkezhet majd. Emellett a töltő csatlakozási pontját is elhagyhatják.

Azt már az Engadget teszi hozzá, hogy az újratervezett titánkeret, valamint a periszkópos objektív is a prémium modellek sajátja lesz majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×