eur:
393.49
usd:
367.82
bux:
67211.28
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Jose A. Bernat Bacete/Getty Images

Időjárás - Hónapokra eldől minden, jön a medve!

Nagy esélye van meglátni az árnyékát.

Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig ilyenkor jön elő megnézni a medve az árnyékát, és ha meglátja, bizony még hosszú és kemény tél áll előttünk...

Amíg aludtunk, gyorsan mozgó felhőtömbök folytatták az égen megkezdett útjukat, viharos szél kíséretében, de a hőmérő szerint nem volt hideg a hajnal, csak a délnyugati és az északkeleti zugban fagyott.

Napközben pedig tehát napos idő lesz, erős északnyugati széllel, de már egészen meleg hőmérsékletekkel, a délutáni csúcs 5-10 fok közt várhatóárnyékban, csak ott eshet csapadék, ahol éjjel fagyott.

Pénteken radikális változás jön, havazással indul a nap, és esővel folytatódik. Vasárnaptól talán már napközben sem fog olvadni.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×