eur:
368.57
usd:
344.44
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Pixabay

Így csapott le a jégeső több településre, néhol dió nagyságú jég esett - videók

Első- és másodfokú riasztás van érvényben a zivatarok, felhőszakadások miatt az egész országban, a fővárosban is.

Másodfokú figyelmeztetés van érvényben három északi megyében, Nógrádban, Hevesben és Borsod-Abaúj-Zeplénben. Döbbenetes felvételeket közölt az Időkép a pusztításról.

Cseresznye nagyságú jég esett sényőn.

Jégeső volt Felsőgallán, felhőszakadás és villámárvíz a Tolna megyei Kalaznón.

Az idokep.hu azt írja, konvergens zónák mentén fejlődő, lassú mozgású zivatarok okoznak kiadós felhőszakadást, jégesőt a Duna vonala mentén, és helyenként a keleti tájakon is. Nyírjákón, az 1-es úton pedig úgy zuhogott az eső, hogy az autósoknak félre

Így csapott le a zivatar Esztergomra:

Mint arról az Infostart is beszámolt, a jövő héten is hasonlóan mozgalmas időszakokra és fülledt melegre, néhol 30 fok körüli maximumokra számíthatunk.

Címlapról ajánljuk
Sz. Bíró Zoltán: Putyin háborúja az orosz hegemónia visszaállításáról szól

Sz. Bíró Zoltán: Putyin háborúja az orosz hegemónia visszaállításáról szól

A következő években százmilliárd dolláros plusszal számolhat Oroszország, vészhelyzetben lesz hová nyúlni és anyagilag ezt a háborút folytatni tudja – mondta Sz. Bíró Zoltán történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Az Oroszország-szakértő beszélt az orosz belpolitika és gazdaság helyzetéről, a Putyinhoz közel álló körökről, Jevgenyij Prigozsin kirohanásairól, illetve Kína üzenetértékű közép-ázsiai terjeszkedéséről is.
VIDEÓ
Putyin: ez terrorizmus!

Putyin: ez terrorizmus!

Kijev a Nyugat ösztönzésére tovább élezi a helyzetet, háborús bűncselekményeket és terrorista módszereket alkalmaz, amire a kahovkai vízerőmű elleni támadás is példa - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal szerdán folytatott telefonbeszélgetése során. A Kreml sajtószolgálatának közleménye szerint Putyin felhívta Erdogan figyelmét arra, hogy az incidens nagyszabású környezeti és humanitárius katasztrófához vezetett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 07:25
×
×
×
×