eur:
394.86
usd:
370.64
bux:
65219.85
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Egész Szeged és Pécs hallhatta, mi történik a mentőknél, könnyes volt a búcsú - videók

Nem mindennapi búcsúban volt része egy nyugdíjba vonuló szegedi és egy pécsi mentősnek. Az állomások összes járművének szirénája egyszerre szólalt meg.

A Baranya megyei hírportál is beszámolt arról, ahogyan bajtársai búcsúztatták a nyugdíjba vonuló Földesi Csabát, aki 26 évig dolgozott gépkocsivezetőként az Országos Mentőszolgálatnál.

Társai a mentők közösségi oldalán ezekkel a szavakkal búcsúztak tőle:

"Eljött a nap, amire csak az érintett várt már nagyon, bár titkon szerintem neki is hiányozni fog ez a körforgás, ami az életünk részét képezi életünk minden pillanatában. Földesi Csaba gépkocsivezető Bajtársunk 26 év Országos Mentőszolgálat kötelékében eltöltött idő után, pihenni tér és beáll a boldog nyugdíjasok táborába. A mai szolgálat az Ő tiszteletére tartott egy búcsút Pécs I. mentőállomáson. Az érzelmeink vegyesek ezzel az eseménnyel kapcsolatban, mert örülünk neki, hogy egészségben és boldogságban zárja a pályafutását, viszont nem szabad elfelejteni azt a sok közös pillanatot, amit vele élhettünk át. Volt küzdelem, öröm, bánat, móka és kacagás. Mindent összevetve hiányozni fogsz Csabi! Sok-sok boldog unokázós, igazi nagypapa évet kíván neked az összes Bajtársad! A tiszteletedre szóltak a szirénák! ? "

Szegeden Katona Ferenc gépkocsivezetőtől köszöntek el, ő 23 év szolgálat után vonult nyugdíjba. Utolsó szolgálata végén bajtársai meglepték az elérzékenyült életmentőt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×