INFORÁDIÓ 
2020. november 28. szombat
Stefánia

országos mentőszolgálat

pécs

nyugdíj

Egész Szeged és Pécs hallhatta, mi történik a mentőknél, könnyes volt a búcsú - videók

Egész Szeged és Pécs hallhatta, mi történik a mentőknél, könnyes volt a búcsú - videók

Infostart

Nem mindennapi búcsúban volt része egy nyugdíjba vonuló szegedi és egy pécsi mentősnek. Az állomások összes járművének szirénája egyszerre szólalt meg.

A Baranya megyei hírportál is beszámolt arról, ahogyan bajtársai búcsúztatták a nyugdíjba vonuló Földesi Csabát, aki 26 évig dolgozott gépkocsivezetőként az Országos Mentőszolgálatnál.

Társai a mentők közösségi oldalán ezekkel a szavakkal búcsúztak tőle:

"Eljött a nap, amire csak az érintett várt már nagyon, bár titkon szerintem neki is hiányozni fog ez a körforgás, ami az életünk részét képezi életünk minden pillanatában. Földesi Csaba gépkocsivezető Bajtársunk 26 év Országos Mentőszolgálat kötelékében eltöltött idő után, pihenni tér és beáll a boldog nyugdíjasok táborába. A mai szolgálat az Ő tiszteletére tartott egy búcsút Pécs I. mentőállomáson. Az érzelmeink vegyesek ezzel az eseménnyel kapcsolatban, mert örülünk neki, hogy egészségben és boldogságban zárja a pályafutását, viszont nem szabad elfelejteni azt a sok közös pillanatot, amit vele élhettünk át. Volt küzdelem, öröm, bánat, móka és kacagás. Mindent összevetve hiányozni fogsz Csabi! Sok-sok boldog unokázós, igazi nagypapa évet kíván neked az összes Bajtársad! A tiszteletedre szóltak a szirénák! ? "

Szegeden Katona Ferenc gépkocsivezetőtől köszöntek el, ő 23 év szolgálat után vonult nyugdíjba. Utolsó szolgálata végén bajtársai meglepték az elérzékenyült életmentőt.

Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat
A címlapról ajánljuk

Elhunyt Balázs Fecó

Meghalt Balázs Ferenc. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, a Korál együttes ikonikus alapító-vezetője...
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018