eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Havazás, köd, napsütés - itt az előrejelzés

Nyugaton erősen megnövekszik a felhőzet, és havas eső, a hegyekben havazás is kialakulhat. Mínusz 5 és plusz 7 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Kedden nyugaton erősen megnövekszik a felhőzet, és havas eső, a hegyekben havazás is kialakul. Keleten változóan felhős időre számíthatunk, és csak néhol fordul elő hózápor, havas eső. Az északnyugati szél erős marad, néhol továbbra is előfordulhatnak viharos széllökések. Reggel -5 és 0, délután 2 és 5 fok között alakul a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.

Karácsony második napján északkeleten változóan, máshol gyengén felhős lesz az ég. Többórás napsütés lehet. Hózáporra északkeleten van esély. Párás, foltokban ködös lehet a levegő északkeleten, keleten. Fokozatosan mérséklődik az eleinte még erős északnyugati légmozgás. Reggel 0, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtöktől szombatig változóan felhős, párás, néhol már tartósan ködös, ködfelhős időre van kilátás. Számottevő csapadék nem valószínű. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: 2 és 7 fok között alakulhat délutánonként.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×