eur:
394.23
usd:
370.32
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Fontos újítás jön a Messengerben

A megírt üzeneteteket hamarosan utólag is lehet törölni.

Az Unsend funkcióról azt ígéri a Facebook, hogy mindenki megkapja, hiszen hasznos dologról van szó: lehetővé válik a Messengerben küldött üzenetek utólagos törlése/visszavonása, úgy, hogy a címzettnél is eltűnjenek. Erre eddig nem volt lehetőség, mert hiába törölte ki valaki az elküldött mondatokat, azok csupán a feladó oldaláról tűntek el, akinek címezték, az ugyanúgy megkapta - írja a hvg.hu.

Az Unsenddel a Facebook egy 10 perces időkorlátot ad a felhasználóknak, kiküldés után még ennyi időn belül törölhető az üzenet. Ez főleg akkor lehet hasznos, ha valaki hirtelen felindulásból írt valamit, amit utólag megbánt.

A funkció Bolíviában, Kolumbiában, valamint két európai országban, Litvániában és Lengyelországban már működik, és hamarosan újabb területeken is bekapcsolják, és várhatóan Magyarország sem marad ki a körből. A dátum nem ismert.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×