eur:
394.92
usd:
364.17
bux:
65483.72
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: fotó: police.hu/Antal N.

Már most nagyon erős a forgalom a Hungaroring környékén

A boxutca látogatással csütörtök délután 2-kor megkezdődött a Formula 1 Magyar Nagydíj.

A 14 órai kapunyitásra sok érdeklődő érkezett, sűrű a forgalom a pálya környéki utakon, a rendőrök forgalomirányítással segítik a közlekedést.

A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy

aki az M3 irányából érkezik Mogyoródra – nem a versenypályához -, az lehetőleg a sztráda szadai kihajtóját használja, hogy elkerülje a hosszabb várakozást.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről és a bevezetett forgalomkorlátozásokról a rendőrség internetes oldalán.

A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.

A pálya környékét érintú forgalomkorlátozásokról itt írtunk. Az InfoRádió vendége volt a Hungaroring Sport Zrt. elnöke, Gyulay Zsolt, aki az idei nagydíj mellett a fejlesztési tervekről is beszélt Aréna című műsorunkban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×