eur:
394.14
usd:
369.57
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Meglepő bejelentést tett a Google

Jövő márciusban eltűnik a Google Drive.

Százmilliók használják a Google Drive szolgáltatását állományaik számítógépek és telefonok közötti szinkronizálásra. Mindezt azonban már nem sokáig tehetik már meg az eddig megszokott módon. Az amerikai cég ugyanis bejelentette, hogy három hónap múlva újít - írta a bitport.hu.

A Google Drive helyett az új Backup and Sync szolgáltatás kerül előtérbe. A funkció segítségével a felhasználók testre szabottan készíthetnek biztonsági mentést asztali és mobil rendszereikről: akár állományokra lebontva meghatározhatják, mit akarnak biztonságban tudni a felhőben. Ezeket a file-okat nemcsak egyszer tárolja el a Google Drive a cloudban, hanem rendszeresen frissíti is őket.

A Google arra számít, hogy az új funkció a fényképeiket, videóikat és zenegyűjteményeiket bárhonnan elérni akarók számára lesz a leginkább vonzó.

December 11-ig tart a terméktámogatás, jövő év március 12-én pedig teljesen és végleg leállítja a szolgáltatást a Google.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×