eur:
396.07
usd:
369.48
bux:
69761.51
2024. június 18. kedd Arnold, Levente

Új sípályát avatnak

Új sípályát, valamint Magyarország legnagyobb free-ski és funparkját avatják fel holnap az eplényi sícentrumban.

 A tájékoztatás szerint az új létesítményekkel együtt összesen 2496 méter nyitott sípályával rendelkezik az eplényi síaréna. A pályákat 50-60 centiméter hó borítja, és éjszaka ismét 24 hóágyúval töltik majd a pályákat.

Címlapról ajánljuk
Egy új eszköz okozta a belgák vesztét Frankfurtban

Egy új eszköz okozta a belgák vesztét Frankfurtban

A frankfurti stadion körülbelül 45 ezer nézője biztos volt abban, hogy a mérkőzés 86. percében Romelu Lukaku, a belgák középcsatára kiegyenlítette góljával a szlovákok egygólos előnyét. A sajtótribünön is biztosak voltunk a visszajátszást látva is, hogy Lois Openda „megverte” a bal oldalon védőjét, Denis Vavrót, majd szabályosan centerezett az üresen maradt társnak, aki gond nélkül a kapuba lőtt. Aztán jött a fordulat.

EU-csúcs: körvonalazódik, kik lehetnek az uniós intézmények új vezetői

Az Európai Unió állam- és kormányfőinek nem hivatalos munkavacsoráján nem született politikai megállapodás az uniós intézmények - az Európai Tanács, az Európai Bizottság - vezetőinek és a külügyi és biztonságpolitikai főképviselőnek a személyéről - tájékoztatott Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben kedd hajnalban. Mark Rutte beszámolt az Orbán Viktorral folytatott tárgyalásáról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×