eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hitte volna? Nem a nőknek fontosabb a család

A férfiak többre tartják a családot, a nők ugyanakkor sokkal inkább felrúgnának egy kapcsolatot, ha párjuk elhízna - erre jutottak egy 70 ezer fős amerikai felmérés eredményének összegzői.

A Cosmopolitan.com és az AskMen honlapok kutakodása szerint legfőbb értékként a férfiaknál az első helyen a család végzett (39 százalékos aránnyal), míg a nőknél a gyönyörű otthon (43 százalékot kapott). Utóbbit legfontosabbként a férfiaknak csupán a 6,5 százaléka értékeli.

Párjuk testsúlyára és alakjára a férfiak jóval kényesebbek: csaknem 50 százalékuk búcsút venne társától, ha az meghízna. A nőknek csak a 20 százaléka tenné ki hasonlóan súlyos változás miatt párja szűrét.

Ami a férfikülcsínt illeti, a nőknek csak a 18 százaléka szeretné, ha párja jobban nézne ki, míg a férfiaknak az 51 százaléka örülne, ha jobb lenne a külseje.

A nők kevésbé jól viselik "elődeiket" - mármint párjuk korábbi párjait. Csak 38 százalékuk nem kifogásolja, ha barátjuk barátságban van volt kapcsolatai alanyaival, míg a férfiak bő kétharmada nem helyteleníti ezt.

Amiben mindkét nem egyetért, az a férfi fogamzásgátló pirula kifejlesztésének szükségessége. Ugyanakkor a férfiaknak csupán a kétharmada lenne hajlandó szedni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×