eur:
398.8
usd:
363.62
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Buszmegállóban várakozókat gázolt el egy autós a fővárosban

Buszmegállóban várakozókat gázolt el egy autós, amikor autójával a járdára hajtott vasárnap délelőtt Budapesten.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója egy BMW típusú autót látott az I. kerület Mészáros utcai buszmegállóban, a járdán, az autó eleje és szélvédője össze volt törve. A szemtanúktól úgy értesült, hogy az autós két személyt, egy férfit és egy idősebb nőt gázolt el.

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette, hogy két személyt szállítottak kórházba a helyszínről, de sérülésük fokáról egyelőre nem tudott tájékoztatást adni. Tájékoztatása szerint az autós eddig tisztázatlan körülmények között hajtott fel a járdára, és gázolta el a buszmegállóban várakozó két embert.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×