eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Öt tipikus férfihiba egy párkapcsolatban

Az aktuális férfi magabiztos, kedves és még jó szerető is? Akkor mi lehet annak az oka, hogy sok ilyen kondícióval induló párkapcsolat még a kritikus egy hónapos futamidőt sem éli meg? Talán az, hogy a férfiak rendszeresen elkövetnek öt tipikus hibát, amivel elijeszthetik leendő feleségüket.

1. Bájolgás

Nem csak mende-monda, hogy a nők szeretik a bókokat. Szeretik, ha csinosnak tartják őket, ha megdicsérik a hajukat, ha nevetnek a vicceiken. Szeretik, ha az van, amit ők akarnak és persze szeretik azt hinni, hogy mindezek a gesztusok őszinték. De egy idő után, ha folyamatosan minden tetszik, minden nevetséges és aranyos az aktuális partnernek, az gyanút kelthet a nőben. "Talán azért teszi ezt, mert a minél előbbi testi kapcsolat lebeg a szeme előtt? Vagy egyszerűen nincs egyénisége?" Egyik sem túl jó helyzet. A nők szeretik a kihívást csakúgy, mint a férfiak. A túlzott bájolgás visszafelé sülhet el. A bókok akkor esnek igazán jól mindkét nemnek, ha azokat valóban megérdemeljük.

2. Testiség

Persze senki sem naiv. Mindenki tudja, hogy előbb, utóbb a testiségre is sor kerül. De egy nőt, ahogy a mondás tartja, két dologgal lehet a legjobban megsérteni: "azzal, ha az első randin ágyba akarják vinni és azzal, ha nem". Ha hosszú távú kapcsoltban gondolkodik egy férfi, és valóban kedveli a kiszemelt hölgyet, vissza kell fognia a szenvedélyt! Meg kell várnia, hogy a nő jelezze, mikor áll készen a következő lépésre - nem kell aggódni, hamarabb eljön ez az alkalom, mint gondolnánk. A szexualitás megjelenésével szorosabbá válik a kapcsolat.

3. Birtoklás

Ha az aktuális barátnő elmegy szórakozni ismerőseivel, nem az a jó magatartás, ha újra és újra hívogatja a barátja. Vagy sms-ek hadával árasztja el, esetleg az e-mailjeivel. Ez nem azt üzeni, hogy aggódik érte vagy kötődik hozzá, inkább azt, hogy teljesen bizalmatlan vele szemben és meg akarja fojtani őt. Ilyenkor meg kell várni, hogy a nő keresse kedvesét. Ha ez megtörtént, érdemes érdeklődve végighallgatni a fergeteges este történéseit. És azt sem szabad kimutatni, ha felütné a fejét a zöld szemű szörny.

4. Fukarság

A modern nők szeretik az önállóságot. Szeretik azt a tudatot, hogy ki tudják fizetni a számláikat, hogy megengedhetnek maguknak időnként egy elegáns helyen eltöltött estét. De mégsem jó ómen egy nő számára, ha barátja folyamatosan osztozni kíván a számlákon. Természetesen nem a pénz egy ember mércéje és arra sincs szükség, hogy minden alkalommal méreg drága éttermek legyenek a randevúk színhelyei. De egy-egy különleges alkalomkor igenis éreztetni kell a kiválasztott hölggyel, hogy különleges a barátja számára, hogy támaszkodhat kedvesére és, hogy megérdemli a különleges bánásmódot. Biológiailag vonzódnak a nők azokhoz a férfiakhoz, akik azt sugározzák, hogy meg tudják védeni őket és bármikor számíthatnak rájuk.

5. Múltidézés

A nők nem szeretnek a volt barátnőkről hallani. Nem szeretik az összehasonlítgatást, nem akarnak hiánypótlók lenni vagy vigasztalók. Nem szeretik azt hallani, hogy a volt barátnő milyen csinos és rendes volt, hogy milyen kár, hogy vége lett annak a kapcsolatnak. Ahogy azt sem, hogy milyen egy könyörtelen fúrja tudott lenni az elődjük. Egészen addig nem szabad új kapcsolatban kezdenie egy férfinek sem, amíg nem képes arra, hogy egy teljes héten keresztül ne ejtse ki az ex-barátnője nevét.

Ha kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik egy férfi, akkor férfiként kell viselkednie! Fel kell ismernie a hibáit és vállalnia kell értük a felelősséget. Mindezek után pedig igyekeznie kell, hogy ne kövesse el újra a hibákat. Mára egyre kevesebb férfi viselkedik valódi férfiként. Gyengeség vagy kortünet, mindegy. Így nem lehet elvárni, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolat, hogy a nő is nő maradjon.

Címlapról ajánljuk

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×